قیمت خمیر مایه خوزستان
برای خرید خمیر مایه خوزستان به قیمت کارخانه با ما در ارتباط باشید. چرا خوزستان قطب تولید خمیرمایه ایران است؟ شما می توانید خمیرمایه باکیفیت و مرغوب را از خوزستان خرید کنید.
خمیرمایه
خمیر مایه گیاهی تک سلولی است که در هر نوع ماده قندی قابل رشد است. باکتری ها نقش مهمی در زندگی بشر از دیروز تا به امروز ایفا کرده اند. از خدمات مهمی که باکتری ها و میکروارگانیسم ها در تهیه خمیر و نان انجام می دهند، ایجاد حباب های ریز و باعث گسترش حجم خمیر شده که در نهایت، نان تهیه شده با عطر و طعمی متفاوت و ماندگاری بالا را به ما هدیه می دهند.
چندین نوع مخمر وجود دارد و مخمری که در صنعت نان از آن بهره برده می شود، نام علمی آن ساکارومایسس سرویزیه می باشد. گیاه قارچی که در محیط قندی رشد کرده و به عنوان الهه زراعت شناخته می شود.
ملاس نیشکر
همانطور که گفته شد، این گیاه قارچی و تک سلولی در محیط قندی رشد و پرورش می یابد. از آنجا که شکر و مواد قندی محصولی است که با قیمت تمام شده بالایی تولید می شود، بهترین محیط برای رشد این باکتری ها در ملاس (ماده ای سیاه رنگ، چسبناک و غلیظ است در طی فرآیند تولید شکر از نیشکر و چغندر استحصال می شود) نیشکر و چغندر است. ملاس بواسطه داشتن مواد قندی فراوان و قیمت ارزانی که دارد، برای رشد این باکتری ها مناسب تر و بصرفه تر است. خوزستان به عنوان شکرستان ایران، سالانه چندین هزار تن ملاس نیشکر تولید می کند که قسمت اعظم آن برای کارخانجات الکل سازی و خمیرمایه سازی مصرف می شود.
خوزستان چند کارخانه تولید الکل سازی و خمیرمایه سازی دارد که از تکنولوژی روز اروپا برای تهیه خمیرمایه و الکل بهره می برند.